Në ndërtim

Kjo webfaqe është në shërbim të turizmit në Mirditë. Mirëpresim bashkëpunim me të gjithë operatorët. Për kontakt na shkruani ose telefononi në 067 20 15 713

Info-abonim

Shfrytëzojeni këtë hapësirë për të marrë informacione në kohë reale përmes e-mailit.

Adresa e e-mailit nuk është e saktë! Provoni një adresë aktive

Faleminderit

Rreth nesh

Mirdita Tursitike është Mirdita jua virtuale. E themeluar me synimin për të promovuar bukuritë natyrore dhe ato arkeologjike të zonës së Mirditës. Përmes kësaj dritarje, www.mirditaturistike.com, ju do të mund njiheni me destinacionet turistike, traditat dhe zejet e kësaj zone, bujtinat, hotelet dhe restaurantet. Po ashtu do të gjeni edhe bibliotekën online të autorëve mirditore, foto, video dhe dokumenta historike. Kalendarin e Mirditës 2018 dhe broshurën turistike si dhe kontakte me ciceronë që do ju shoqërojnë në turet tuaja. Po ashtu do të merrni informacion mbi jetën kulturore, veprimtaritë dhe ekspeditat.

Kontakt për informacion

Për kontakt me administratorin shfrytëzoni adresat e mëposhtme

Rr.Hasan Prishtina, God Nr. 10, Tirane

(+355) 067 24 20 347