Info Kulla

Info Kulla

Info-Kulla është një iniciativë e Bashkisë Mirditë, në bashkëpunim dhe me mbështetje të “Partneriteti Shqipëri-Austri – Marianne Graf”, me qëllim hapjen e zonës ndaj eko-turizmit dhe për forcimin ekonomik të banorëve të saj.