+ 27°C
Mirdita Turistike

Recital i kengetarit Kastriot Kola

HYRJA ESHTE E LIRE

2018-11-20
17:00 - 19:00
See more information
Time left:
days
hours
minutes
seconds

Recital i kengetarit Kastriot Kola

Me rastin e 30 vjetorit te daljes se tij ne skenen e kenges popullore, kengetari mirenjohur mirditor, Kastriot Kola, ne daten 20 nentor do te perfomoje para artedashesve nje recial me kenget te perzgjedhura nga 30 vite ne skene. Po ashtu pjese ketij recilate do te jete edhe humori dhe vallet.