+ 27°C
Mirdita Turistike

Kisha e Oroshit

Date: Sep 15, 2019
Author: admin 171 No Comments

Ky souvenier eshte i llojit me qendesje ne nje cope prej pambuku, realizuar me dore dhe ne kornize prej druri. Vjen i Shoqeruar me gjithe pershkrimin e tij ne dy gjuhe. Per porosi kontaktoni ne numrin: +355 67 20 15 713

Cmimi i Produktit 3,200.00 Lek
Size: 17 cm x 17 cm (L x H)
Produkt Shipping
  • Lek: 3,200.00 Lek
Compare Produkt

Te dhenat e produktit

Materiali Pambuk
Lloji i punimit Me qendisje
Përmbajtja Kisha e Oroshit